Keressen hasznos vízvezeték-szerelési tippeket és trükköket

 
 

Keressen hasznos vízvezeték-szerelési tippeket és trükköket

Nehéznek tűnik megtanulni, amit tudnod kell a vízvezeték-szerelésről, de ha elkezdi, látni fogja, hogy ez valóban egyszerű.

Ne használjon olyan kemény vegyszereket, mint például a WC-tabletták, amelyek tisztítószereknek számítanak a WC-ben. Ezek a termékek eltávolíthatják a szagokat, de mellékhatásként károsíthatják a WC-ben lévő gumit, rossz működést vagy akár a berendezés teljes lebontását okozhatják.

Ha eltömődött WC-je van, nagyon alacsony a vízszint, ha a vízszint alacsony, próbálja meg önteni valamilyen meleg vizet közvetlenül a WC-be. Ha a vízszint túlságosan alacsony lesz, tegye ezt a gyakoriságot.

Ütemezze az összes kérdést egyetlen látogatás alatt. Lehet, hogy kísértésed van, hogy minden alkalommal lépjen kapcsolatba a vízvezeték-szerelőkkel, amikor egy kis problémával szembesül, de ha egy látogatásra várakozik és felveszi a vízvezeték-szerelőt, akkor ideje lesz pénzt megtakarítani a javításokhoz. A legtöbb vízvezeték-szerelőnek óránkénti és átalánydíja van az utazáshoz: felkéri a vízvezeték-szerelőt, hogy több problémát javítson otthonában egy látogatás során.

Minden hónapban öntsön egyenlő mennyiségű szódabikarbóna és ecet a kád csatornába. Csatlakoztassa a lefolyót és hagyja, hogy a kémiai reakció megtörténjen. Várjon egy kicsit, majd öntsön forró vizet a lefolyóba. Ennek az eljárásnak meg kell tisztítania a felhalmozódott haj- és szappancsöveket.

Győződjön meg arról, hogy a mosogató túlfolyó nyílásai nem voltak eldugultak. Időről időre törölje a túlcsordulási lyukakat, amikor rendszeresen ellenőrzi az egyéb problémákat és a megoldandó dolgokat.

Ha nem kívánt víz kerül a mosogatógépbe, akkor ez valószínűleg annak következménye, hogy a tömlő hibásan van beállítva, amely a konyhai mosogatóból vezet. A mosogató és a mosogatógép közötti tömlőnek felfelé kell mennie, mielőtt visszamegy, hogy mindkét hely vízje ne keveredjen.

Ne öblítsen olyanokat, amelyek valószínűleg nem oldódnak fel, és tekerje le az eltömődő csöveket, egészségügyi betéteket, szöveteket, mert ezek a tárgyak nem bomlanak el, és eltömődést okozhatnak.

Ügyeljen arra, hogy tisztítsa meg a szárító szöszcsapdáját. Ez elősegíti a szárító hatékony működését, és megakadályozhatja a tüzet is.Ellenőrizze, hogy a csapda nem tartalmaz-e könnyeket és szakadásokat, amelyek eltömődéseket és problémákat okozhatnak.

A vízvezeték-számlák elkerülésének legjobb módja a megelőzés. Az eltömődések azok a fő okok, amelyek miatt jelentős vízvezeték-problémákra van szükség. A haj könnyen eltömődhet. A képernyőn lévő hajat sokkal könnyebb elvenni, mint egy csőből húzni.

A fagyasztott csövek nagy vízvezeték-számlát fizethetnek. Az első dolog, hogy ellenőrizze az összes külső csövet, és gondoskodjon a megfelelő szigetelésről. A téli idő elteltével győződjön meg arról, hogy a kerti tömlők ki vannak-e kapcsolva, és hogy a külső csaptelep ki van-e kapcsolva. Ezzel sok vízvezeték-javítási számlát takaríthat meg.

Rendszeresen ellenőrizze a WC-t, hogy nincs-e szivárgás. Ennek meghatározására egy egyszerű módszer az, ha csepp ételfestéket csepegtet a WC-tartályba. Ha ezután azonnal látja, hogy a színek megjelennek a tálban, akkor tudod, hogy létezik egy probléma, amelyet kezelni kell.

Ha a hulladék rosszul kerül a WC-be, valószínűleg az okozza, hogy eltömődött egy ág a szennyvíz és a fővezeték között. Ha nem tudja elhárítani az eltömődést, egy profinak ki kell jönnie, és kígyót kell vezetnie a vonalon keresztül annak tisztításához.

A vízvezeték-ismeretek ismerete nem olyan nehéz, mint gondolnád. Sok más tárgyhoz hasonlóan a vízvezeték-világban is rengeteg információ áll rendelkezésre. Néha az induláshoz csak a megfelelő információra van szüksége. Most elkezdheti ezeket a tippeket felhasználni minden háztartási vízvezeték-igényre.

© Copyright React Probiotic